Obdivuju, když se někdo rozhodne podnikat v gastronomii. Ať už je to malá kavárna v Liberci nebo statek s historií, mnoha hektary půdy a potřebnými miliony k jeho sanaci. Líbí se mi, že si někdo otevře kvalitní podnik na samotném kraji lesa, aby se za ním sjížděli lidi z města, kde je to kulinářsky poměrně mrtvé. A mám také rád, když někdo mladý kope za svoje město, snaží se v něm zvednout nejenom úroveň gastronomie, ale vlastně tak i zlepšit úroveň a kvalitu žití. Koneckonců právě jídlo má tu moc vyvolat v lidech emoce i pocit hrdého partriotismu. Mrkněte se na čtyři příběhy ze čtyř regionů, jež mi na cestách učarovaly a kterým jsem dal na Instagramu své #jidlove.

… A PŘÍBĚH NEKONČÍ!

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se