Pro žádného milovníka jídla není hořčice pouhou pochutinou. Svou pikantností dokáže pozvednout i nejobyčejnější jídlo na prvotřídní labužnický zážitek a propůjčí mnoha pokrmům osobitou příchuť. Hořčic existují stovky druhů a řada z nich už je i na českém trhu. Končí dominance obyčejné žluté plnotučné a kremžské, které zde byly po desetiletí jedinými hořčičnými reprezentanty. Ne že by byly špatné, ale je třeba ochutnávat i jiné.
Snímek: Nový Dvůr Muzeum hořčice Zdánlivě obyčejná hořčice se může stát i předmětem sběratelství. Ve městečku Mount Horeb v americkém státě...
HN
Ještě na vás čeká
95 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.
Zadejte prosím platný e-mail.Tento e-mail je již použit. Zadejte jiný nebo se přihlaste
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.
Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.
Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.
Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:
Platba kartou
Rychlá online platba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.