Na přelomu února a března má nebe v Paříži ocelovou barvu, fouká studený vítr a teplota se povaluje lehce nad bodem mrazu. V předsálí Muzea Baccarat ale sálá teplo z dvou krbů a na stropě se proplétají malá něžná háďátka - odrazy ze stovek sklíček z majestátního křišťálového lustru ponořeného do obřího akvária. A pak je tu ještě jedna věc, která dává zapomenout na sibérii venku. Hořkosladká vůně parfému Kiliana Hennessyho, člena slavné francouzské rodiny vyrábějící koňak. Kilian Hennessy ale v rodinné tradici nepokračuje, i když také propadl alkoholu. Jenže nikoli tomu v krásně projmutých lahvích, ale tomu nasycenému vzácnými vonnými esencemi a stáčenému do subtilních flakonů. Mladý Hennessy miluje parfémy a jeho výtvory patří k těm nejúspěšnějším na trhu.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.