"Que es tomate? Co je rajče?"

"Máte jasnou představu, že ano..?"

"Je to zelenina, nebo ovoce?"

"A proč vlastně z rajčete jíme plod a z jiné rostliny nať? Neměli bychom raději jíst rajčatovou nať nebo květ?"

Uvítání Ferrana Adrii v jeho barcelonské El Bulli Foundation je velkolepé. Třiapadesátiletý šéfkuchař v sobě nezapře vizionáře moderní gastronomie, kterému jen kuchyň dávno nestačí.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.