Jako takzvaný master blender zodpovídá za celou produkci rumu - kontroluje úrodu třtiny a destilaci, následně vybírá sudy, popisuje směsi rumů v průběhu zrání a potom dohlíží na závěrečný výběr rumu, který se stáčí do vzhledných lahví. Ty pak míří za zákazníky do celého světa. Do Prahy přijela Lorena Vásquez v premiéře představit novou lahev rumu Zacapa Centenario 23 s ručně pleteným prstencem z palmových listů.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.