Jako takzvaný master blender zodpovídá za celou produkci rumu - kontroluje úrodu třtiny a destilaci, následně vybírá sudy, popisuje směsi rumů v průběhu zrání a potom dohlíží na závěrečný výběr rumu, který se stáčí do vzhledných lahví. Ty pak míří za zákazníky do celého světa. Do Prahy přijela Lorena Vásquez v premiéře představit novou lahev rumu Zacapa Centenario 23 s ručně pleteným prstencem z palmových listů.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.