Gastro
Opravdu až na kost

Síť Ambiente se rozrostla o další povedený podnik, který ocení zvláště "masožrouti". Kantýna je něco mezi hospodou, řeznictvím a grillem − česká hovězí a vepřová masa se tu připravují na otevřeném ohni.

Kantýna, Politických vězňů 5, Praha 1, tel.: 734 172 398, www.kantyna.ambi.cz

jarvis_58e2577e498e6cb2e18066bc.jpegVýstava
Hra s fotografií

Michal Novotný je označován za jednoho z dvaceti nejvlivnějších mladých kurátorů v Evropě. Na svědomí má i výstavu fotografa Hynka Alta pojmenovanou Deep Purple, která je až do 5. května k vidění v Lucie Drdova Gallery.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.