reklama
Přihlásit se Menu Hledat Hospodářské noviny PROČ NE?! Fashion Life Tech Design Video Archiv Hledat
Video

Hutná zelňačka nebo dýňové halušky. Valašská gastronomie může být sexy

2. 4. 2018 23:38
Sdílet Facebook Twitter Přeposlat
Lukáš Hejlík se svým týmem zavítal do nejvýchodnějšího místa ve výběru 52 míst Gastromapy. Ve Spa hotelu Lanterna podává šéfkuchař Pavel Václavík valašskou gastronomii v moderním pojetí. Překvapí vás třeba dýňové halušky se špekem a bramborovou slámou. Sledujte díl Gastromapy z Beskyd.

 

Mediální přílohy

Hutná zelňačka nebo dýňové halušky. Valašská gastronomie může být sexy

Doporučujeme

Cesta

Novodobý Forrest Gump. Britský běžec Nick Butter zvládl maraton v každé zemi světa

Fashion

Pražský fashion week bude na přelomu dubna a května. Odehraje se v holešovické tržnici

Téma

Musím ti něco říct. Ester a Josefina ukazují vztahy 21. století bez příkras

reklama
Copyright © 1996-2021 Economia, a.s., 
Hospodářské noviny iHNed.cz ISSN 1213-7693
Kontakty / Tiráž
inzerce@ihned.cz
hn@economia.cz
Infolinka 217 777 888
Informace o inzerci
Předplatné
Kariéra
Newslettery
Všeobecné podmínky
Prohlášení o cookies
Ochrana osobních údajů
Audiovizuální mediální služby
Zavřít
Hledat
Zavřít
Fashion Life Tech Design Video Archiv vydání
Jste přihlášen/a jako:
X
Přihlásit se pomocí služby:
Google Facebook Twitter
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto emailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto emailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit jménem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
nebo
Nemáte-li registraci, pokračujte zde
Nepamatuji si heslo
Potřebujete poradit?
Volejte:217 777 888
e-mail: predplatne@economia.cz