jarvis_5b7d1a91498ea2ce2a5df321.jpeg

RESTAURACE
Dobře se najíst na Hradě

U plotny s hrnci nadzvedněte pokličku a přivoňte si. K receptům z kuchařských knih, podle kterých se vařilo v palácové kuchyni už od 16. století, a pivu z Lokálu se na terase podává impozantní výhled na Prahu. A nad vším bdí šéfkuchař Marek Janouch.

Kuchyň, Hradčanské náměstí 186/1, Praha 1, kuchyn.ambi.cz

jarvis_5b7d1a91498ea2ce2a5df325.jpeg

UMĚNÍ
Od prachu ke třpytu

Chemie, mineralogie, design, performance. Výstava českého studia Zorya povznáší tyto pojmy na novou úroveň. Tentokrát nechávají kamencem obrůst ocelovou konstrukci vytvářející moderní interpretaci tereziánského křišťálového lustru.

25. 8. − 4. 11., Muzeum uměleckých řemesel na zámku Pillnitz, Drážďany

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se