jarvis_5b7d1a91498ea2ce2a5df321.jpeg

RESTAURACE
Dobře se najíst na Hradě

U plotny s hrnci nadzvedněte pokličku a přivoňte si. K receptům z kuchařských knih, podle kterých se vařilo v palácové kuchyni už od 16. století, a pivu z Lokálu se na terase podává impozantní výhled na Prahu. A nad vším bdí šéfkuchař Marek Janouch.

Kuchyň, Hradčanské náměstí 186/1, Praha 1, kuchyn.ambi.cz

jarvis_5b7d1a91498ea2ce2a5df325.jpeg

UMĚNÍ
Od prachu ke třpytu

Chemie, mineralogie, design, performance. Výstava českého studia Zorya povznáší tyto pojmy na novou úroveň. Tentokrát nechávají kamencem obrůst ocelovou konstrukci vytvářející moderní interpretaci tereziánského křišťálového lustru.

25. 8. − 4. 11., Muzeum uměleckých řemesel na zámku Pillnitz, Drážďany

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 70 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.