Jednoduchost a přitom složitá propracovaná kuchařina, to jsou koncepty, které mě poslední měsíc cvrnkly do nosu a kterým dávám své srdečné #jídlove. Tři ze čtyř podniků přitom fungují na vesnici, kde by člověk tak čistou, dotaženou dokonalost nečekal. A daří se jim právě proto, že jsou srozumitelné ve své upřímnosti. Je lepší málo očekávat a pak být sakra mile překvapen než čekat tu nejúžasnější inzerovanou vrcholnou gastronomii a pak vidět rez pod pozlátkem. Konec řečí, dobrou chuť!

@lukashejlik

#VEVRCHOLNEFORME

jarvis_5bc45f40498e3216c76e6ad4.jpeg
Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se