reklama
Přihlásit se Menu Hledat Hospodářské noviny PROČ NE?! Fashion Life Tech Design Video Archiv Hledat
Video

Marinovaný bůček i šišky s mákem. Jídla podle babiček servírují v českém Aspenu

6. 11. 2018 12:19
Sdílet Facebook Twitter Přeposlat
Staročeský houbovec, daňčí hřbet nebo císařský trhanec. Mirek Chvalina v restauraci Lebeda v Bedřichově na okraji Špindlerova mlýna připravuje tradiční jídla podle babiček v moderním podání. Podívejte se na další díl Gastromapy Lukáše Hejlíka.

 

Mediální přílohy

Marinovaný bůček i šišky s mákem. Jídla podle babiček servírují v českém Aspenu

Doporučujeme

Fashion

Louis Vuitton Men’s Fall 2021. V nové kolekci zkoumá Virgil Abloh mužské archetypy

Rozhovor

66 otázek Luďka Staňka: Hlídal jsem i kapelu Guns N' Roses, vzpomíná Hynek Čermák

Life

Když se spojí odvaha, vášeň a tradice. Přichází nová éra kubánského rumu

reklama
Copyright © 1996-2021 Economia, a.s., 
Hospodářské noviny iHNed.cz ISSN 1213-7693
Kontakty / Tiráž
inzerce@ihned.cz
hn@economia.cz
Infolinka 217 777 888
Informace o inzerci
Předplatné
Kariéra
Newslettery
Všeobecné podmínky
Prohlášení o cookies
Ochrana osobních údajů
Audiovizuální mediální služby
Zavřít
Hledat
Zavřít
Fashion Life Tech Design Video Archiv vydání
Jste přihlášen/a jako:
X
Přihlásit se pomocí služby:
Google Facebook Twitter
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto emailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto emailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit jménem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
nebo
Nemáte-li registraci, pokračujte zde
Nepamatuji si heslo
Potřebujete poradit?
Volejte:217 777 888
e-mail: predplatne@economia.cz