Sníh vrže pod nohama, v krbu praská oheň a vzduchem se nese vůně cukroví. I takhle mohou vypadat Vánoce, i když na to mnozí z nás ve svých hektických životech poněkud zapomínají. Zahoďte letos zástěru, pětichodovou sváteční večeři inspirovanou tatranskou přírodou vám tentokrát v Grand Hotelu Kempinski High Tatras uvaří šéfkuchař Miroslav Zamiška. Podávat se budou speciality z tradiční slovenské kuchyně i překvapivé kombinace. Na jednom stole se vystřídá poctivá kapustnica se švestkami, smažený candát s bramborovým salátem, sorbet z vánočního punče i voňavý dezert z jehličí, čokolády a perníku.
Pro ty, kteří se nebojí vrhnout se nebojácně ze zasněženého kopce, jsou k zapůjčení sáňky, ti ostatní se mohou prohřát v sauně či se nechat rozmazlovat na jedné z luxusních wellness procedur. Všichni se ale nakonec sejdou u krbu za zvuků živé hudby. Je libo folklor, zručného klavíristu, nebo dokonce harfistku? Tady vás vánoční pohádka nemine, stanete se totiž její součástí.