Tomáš Čupr má pověst tvrdého soutěživého chlápka. Zakladatel tří úspěšně rozjetých (Slevomat, Dáme jídlo, Rohlík) a dvou úspěšně prodaných (Slevomat, Dáme jídlo) projektů má na první pohled klasickou auru lidí ze start-upů. Nedokončil vysokou školu, dělal nejrůznější obskurní práce, pracoval v zahraničí, jako šéf je nekompromisní, s buldočí vytrvalostí a na sociálních sítích se nedrží zpátky… Něco, co je celkem běžné v Silicon Valley či Londýně, ale pořád dost vzácné v Česku. I kanceláře Rohlík.cz v pražském Karlíně tomu odpovídají. Velký open space, neformální sezení, všude skupinky lidí s počítači v rukou a vážnými výrazy a uprostřed toho vyběhne z nějaké schůzky Tomáš Čupr. Dokonce i jeho PR zástupce se tváří ustaraně. Tenhle rozhovor domlouval velmi těžce několik týdnů, protože prostě nenašel v Čuprově kalendáři volné okno na více než hodinu. Teď nervózně sleduje, v jaké je jeho šéf náladě. Přes všechno, co se o něm říká, to byl překvapivě milý rozhovor a Čupr na mě zapůsobil jako zábavný, vtipný a velmi chytrý společník, který má zjevně přehled a byznysové myšlení.