Takhle to tady běžně určitě nevypadá. Jsme v centru Prahy, jedno patro pod úrovní ulice a uvazujeme si černé kuchařské zástěry. Zatímco jinde na sebe kuchaři při náročné směně nervózně štěkají, nás vítá v kuchyni restaurace Buddha Bar šéfkuchař Jan Voráček s uvolněným úsměvem. Šest hodin před otevřením restaurace na place panuje klid, smích a probíhají jen lehké přípravy. Všechno je zatím parádně čisté, nespočet pánví, hrnců a příborů připraven.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se