Za věnování surovin na focení moc děkujeme restauracím Yamato (modroploutvý tuňák, steak Kobe), Aromi (lanýž, ústřice, šunka), Mlýnec − Zátiší Group (foie gras), Café Buddha (kaviár), IPPA café (jedlé zlato). Dále děkujeme firmě Sonnentor (vanilkové lusky, šafrán, tonkové boby), půjčovně lodiček a šlapadel U Kotvy na Slovanském ostrově (ryba fugu) a obchodu s ovocem a zeleninou www.atojepecka.cz (hlíva královská Eryngii).
Nedostupné suroviny jsme během focení museli nahradit jim nejbližšími.
Koncept a styling: Klára Tománková, produkce: Lenka Benešová
Sklenička na šampaňské Ultima Thulle, Iitala, www.arki.cz, stříbrné nože na rybu, Flamant
Skleněný pohár Angela, Crystalex, domino, Svět her
Steakový nůž, Laguiole, Potten Pannen-Staněk
Talířek a miska Flamant, skleněný pohár Angela Crystalex, kostka Svět her
Černý talířek Villeroy & Boch, Potten Pannen-Staněk; hrnek Zara Home